måndag 20 september 2010

Sterling 42nd street

Nu när det börjar krypa i hela kroppen på mig för att jag suttit hemma i lägenheten de senaste dagarna och råpluggat har jag i alla fall hunnit fundera över hur bra jag bor! Måste säga att det är otroligt hög standard på studentboende här. Tänkte att ni skulle få en lite mer ingående rundvandring.

Förutom pool, gym, solarium, datasal samt ett klubbhus finns till att börja med självklart hiss, det vore ju hemskt om man var tvungen att gå upp för trapporna, vi är ju trots allt i USA :) Skämt å sido, eftersom jag bor högst upp (fjärde våningen) så är det väldigt praktiskt. Jag får ju ändå min trappmotion varje vecka när brandlarmet går, haha.

Varje lägenhet har ett gemensamt vardagsrum kombinerat med kök. Jag och mina roommates har i flera veckor sagt att vi måste åka och inhandla lite kuddar och färger till vardagsrummet, men det har inte hunnit bli av än. Återkommer med uppdaterade bilder när så sker.

Köket innehåller tre särskilt bra saker; i diskhon finns ett hål (som en sil) och om man trycker på en spak på väggen så sugs allt som var i hålet ut och försvinner på något mysteriöst sätt så att man slipper bekymra sig om matrester osv. Mycket smidigt, men väldigt amerikanskt! Sen har vi en "american size" kylskåp/frys med en inbyggd ismaskin. Mycket uppskattat i värmen! Sist men inte minst, för alla oss som bryr sig om våra naglar, så har vi en diskmaskin!

Vi har även en egen tvättmaskin och en torktumlare i varje lägenhet, vilket är väldigt smidigt och tidseffektivt. Aldrig mer boka tvättid! Om man inte vill passa på att plugga medan maskinen snurrar kan man sätta sig en stund ute på vår balkong och begrunda soldykarna.

Rummen är ganska rymliga och förutom poolutsikt är de utrustade med aircondition (såklart!), två stora spegelgarderober, en 32" platt-Tv och eget badrum! Jag klagar inte :)




Vår soffgrupp som behöver lite färg!
Vårt barkök

Även spisen/ugnen är american size :)
"Tvättstugan"

Vår balkong!
En av mina underbara garderober

Mitt badrum



Som omväxling till allt rosa är det Tema Lila här inne :)
GILLA!

2 kommentarer:

  1. Din lägenhet är himlen och min är helvetet. Om du är sugen på lite heltäckningsmatta skär jag gärna bort en bit och skickar över. Nemas problemas.

    SvaraRadera
  2. Då är min mittemellan! Vad betalas för all den här lyxen egentligen? Är alla studentboenden sådär bra?? Här har jag sett studentresidens med namn i stil med "Guds kärlek" (finns säkert andra också :P) men jag tror av någon anledning att jag trivs bättre i en lägenhet..

    SvaraRadera