fredag 20 maj 2011

Zion NP och Bryce Canyon NP - Tur i oturen!

Dagen började med en, såklart, regnig hike i Zion National Park. Det var ändå vackert och vi hade roligt, men hoppades alla på att eftermiddagen skulle bjuda på lite bättre väder. Vi åkte därför vidare till stopp tre, Bryce Canyon National Park som består av superhäftiga klippformationer som man inte kan förstå är skapade av naturen själv. Problemet var bara att det var snöstorm där...

...egentligen skulle vi ha campat vid Bryce Canyon, men i ett försök att fly undan snön började vi åka mot morgondagens mål i hopp om bättre väder. Men icke, totalt vinterlandskap så långt ögat kunde nå! Så, vi tog det bästa beslutet på den här resan så här långt och checkade in på ett hotell!!! Man kan väl kanske kalla det för lite tur i oturen :)

Man kan säga att vi har uppgraderat oss ordentligt, då vi får varsin queen size bed inatt. Ikväll har vi dessutom ätit middag på restaurang igen och sen tagit oss ett skönt dopp i bubbelpoolen ;) Som pricken över i:et håller vi också på att tvätta våra skitiga kläder som vi har haft i fem dagar nu, haha. Så, nu ska jag ska helt enkelt njuta av all komfort och frukostbuffén imorgon bitti, för sen väntar en intensiv dag!

Zion National Park


Hela vägen uppe vid Emerald Pool trail

Jag och Myriel :)

Brr kallt i Bryce Canyon National Park!
Group hug!

Känd formation kallad Tors hammare
"Happy Snap" någonstans längs vägen i Utah
Jag KAN flyga! :)


Min lyxsäng inatt!!!
Avkoppling i bubbelpoolen, mm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar