söndag 22 maj 2011

(Äntligen) sol och rafting i Colorado River!!

Vår BBQ i fredags kväll blev succé! Maten var supergod och det var dessutom den första kvällen hittills som vi kunnat sitta utomhus och faktiskt njuta av det. Till efterrätt introducerade vår guide Brian oss till S'mores, vilket är marshmallows och smält choklad på honungskex - MUMS!

När vi vaknade upp igår morse sken solen och det var varmt och skönt (ca 24 c). Vi njöt av att sitta utanför tälten och äta frukost i solen och bara slappna av. Sen bar det av till Colorado River där vi var med om ett litet raftingäventyr! Det var roligt och soligt, även om vattnet var iskallt. Dock ingenting i jämförelse med den rafting jag gjorde i Bad Gastein, Österrike (eller hur Emil? :D)

Efter raftingen åkte vi till Canyon Land National Park där vi gick på hike till ytterligare en cool arch här i Utah. Kvällen spenderades med att laga mat högt uppe på ett berg till solnedgången - superfint!

Ännu finare var dock soluppgången imorse. Vi gick upp klockan fyra inatt och åkte iväg på en tre timmars hike till den mest berömda archen, där vi såg soluppgången och åt frukost. När jag satt där uppe på en av klipporna kändes det som om det bara var jag i hela världen och de första solstrålarna som nådde mitt ansikte var fantastiska. Det var en helt underbar utsikt och helt klart den vackraste soluppgången jag någonsin har sett!

BBQ - hela gänget samlade!
Min S'more :)
På hike i Canyon Land NP

Jag och Myriel vid solnedgången


Rafting i Colorado River!
Soluppgångsutkiksplats #1 - jag är den lilla blå pricken till vänster
Kända Delicate Arch
En liten "Piff&Puff" som gjorde oss sällskap till frukosten :)

1 kommentar:

  1. Härligt att ni fick bra väder tillslut! Och fina bilder :)

    Ja, raftingen i Österrike var ju livsfarlig! Du hade ju en nära döden upplevelse där, om jag minns rätt...

    SvaraRadera