tisdag 23 november 2010

Sightseeing med swedish touch!

Dagen bjöd på riktigt turistande! Först gick vi en runda i Campus och kikade på vart jag brukar hålla hus. Oscar sprang runt så mycket, så efter det var vi tvungna att ta en Ben&Jerry paus på Marshall Student Center. Sen bar det av tillbaka till bilen som tog oss downtown och till IKEA! Där fick jag köpt en massa svenska goda saker och lite annat smått och gott, det kändes väldigt hemtrevligt. Det roliga var att den här IKEAn i Tampa var uppbyggd och såg PRECIS ut som nya IKEA i Uppsala så Carro och Johan visste precis vad som skulle komma härnäst i rundorna, hihi. Efter en traditionsenlig köttbullslunch begav vi oss till Ybor City.

I Ybor vandrade vi runt och såg diverse viktigt i de gamla cubanska cigarrkvarteren. Johan fick också köpt två färskrullade cigarrer som souvenir med sig hem. Efter lite espresso för att fylla på energin tog vi spårvagnen till Channelside.

I Channelside besökte vi Florida Aquarium som hade fullt med djur från havets djup. Oscar tyckte det var riktigt roligt med alla fiskar och skrattade av hjärtans lust! Därefter vandrade vi ner längs river walken på Channelside och njöt av utsikten över vattnet och skyskraporna innan det var dags att bege sig hemåt igen för att laga middag.

Oscar har spring i benen på USF Campus!
UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA
A touch of Sweden :D
Mmm..!
Sightseeing i Ybor City
Oscar vinkar ut genom fönstret i spårvagnen
Dags att titta ner i havets djup
Oscar och jättefiskarna!

River Walk vid Channelside

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar