söndag 21 november 2010

Finbesök!

I lördags kom världens bästa stora syster, svåger och systerson på besök här i Tampa. Jag hade lagat mat (och städat som en tok) hela dagen så att vi kunde avnjuta en god middag tillsammans med mina roommates, Camille, Christian och Christoffer.

Idag var vi iväg på vår första utflykt! Småbarnsfamilj som vi är började dagen tidigt med bilfärd ut till Clearwater beach. Där har vi spenderat en fantastiskt härlig dag med sol och bad och lek! Vi åkte också på en delfinbåttur och det var verkligen SÅ häftigt. Delfinerna hoppade i vattenmassorna precis efter båten och vi var inte mer än 1-3 meter ifrån dem. Det var massor av dem och till och med små ungar, helt underbart! Lilla Oscar skrattade också gott åt de stora hoppande "fiskarna" :)

Oscar är förresten världens sötaste lilla människa. Han är så rolig och man kan inte annat än att skratta åt och med honom hela tiden, det lilla busfröet! Jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna och vill aldrig att det här ska ta slut... (Mamma; går det bra om Carro också flyttar hit? Hihi)

Världens bästa <3

Oscar posar i sin nya USF keps!
Oscar tycker om att baka kaka.. :)
Lika som bär..? Världen bästa syster <3
Ett av världens mest fantastiska djur!

1 kommentar:

  1. Vad härligt det ser ut! :) Jag vill också ligga på stranden!

    SvaraRadera