söndag 17 oktober 2010

BAHAMAS!

Nyss hemkommen efter en fantastisk kryssning till Bahamas och en helt underbar helg!

I torsdags morse begav vi (14 utbytesstudenter) oss till Port Carneval där vi steg ombord på Carnival Sensation som skulle ta oss till Bahamas. Båten var helt toppen och vi roade oss med såväl minigolf, sol & bad, partaj och casino samt njöt av utsikten. Det var all inclusive som gällde vilket innebar MÄNGDER med supergod mat. Förutom de enorma frukost-, lunch- och dessertbufférna så åt vi tre-rätters middag varje kväll i resaturangen. Inte nog med det, utan man fick beställa in hur många förrätter, varmrätter och efterrätter som helst... Vi har med andra ord ätit lyxmat hela helgen och därmed ätit upp oss för den kommande tentaperioden!

Bahamas var Bahamas. Turkost vatten, palmer och långa vita stränder. Vackert. Dagen spenderades givetvis på stranden och bland vågorna, och kvällen på den kända baren "Senior Frog" där klackarna slog i taket. Det var helt galet och så himla roligt och jag önskade bara att det aldrig skulle ta slut!

Efter ett dygn på Bahamas sov vi ut ordentligt i våra hytter som hade de skönaste sängarna, kuddarna och täckena vi upplevt på länge. Därefter väntade en "day on sea" som vi ägnade åt att lata oss på solstolarna på båten och äta en massa massa god mat hela tiden.

Idag var vi tillbaka i Port Carneval igen och då åkte vi till Daytona Beach där vi fortsatte jobba på brännan och njöt av havet. Florida är HELT underbart!!!

Vår Bahamas-buss!
Nyss uppkommen ur de härliga vågorna på Bahamas
Paradise Island, Bahamas
Båten i hamnen i Nassau
Fun day at sea!
Redo för middagen!
Daytona Beach

2 kommentarer:

  1. Underbart!
    Här sitter jag i ett kallt och molnigt Stockholm och dricker en kopp med Sparrissoppa till lunch. Tala om kontraster!

    SvaraRadera
  2. Måste ju säga att Bahamas inte ser helt fel ut det heller även om Barcelona var skoj :) Skulle inte tacka nej till lite värme och strand nu!

    SvaraRadera