torsdag 17 februari 2011

"Rymdspinning"

Igår bokade jag, Camille, Emilie och Carmen äntligen vår resa över Spring Break. Det är ju bara tre veckor (!?) kvar nu så tiden går verkligen fort. Efter många överväganden och alternativ hit och dit blev den slutgiltiga destinationen San Diego, California. I Lonely Planet beskrivs San Diego som USAs åttonde största stad med det perfekta vädret, nämligen 22 c året om. Med tanke på att vi kommer lämna ett förmodligen varmare Florida, så är det väl inte så imponerade, men det finns massa aktiviteter att göra så jag tror inte vi kommer bli uttråkade även om det inte är badväder :) 

För idag var det verkligen sommar i Tampa igen, 26 c, blå himmel och strålande sol! Kunde inte vara bättre väder för min golfklass. Därefter har jag haft lektioner hela dagen, och sen avslutades torsdagen med ett hårt spinningpass tillsammans med Camille och Emilie. Det var inte som Annas kära spinning hemma på F&S kan jag meddela och det första som hände när alla var på plats var att ledaren sa "..and remember, no texting during class!" HAHAHA, jag trodde jag skulle dö. Amerikanerna är ju tokiga med sitt smsande och gör det konstant oavsett om de kör bil eller är på lektion, men under ett spinningpass, kom igen! :D Därefter släcktes lamporna så att det var helt kolsvart i rummet. Finessen var att det fanns UV-lampor i rummet och väggarna var prydda med färgstänkt och handavtryck (som om en hel dagisgrupp fått gå lös) i UV-färg som lyste upp rummet som om vi var i yttre rymden. Vad som också lyste upp rummet var min vita t-shirt...om jag ändå hade vetat!

Rymdrummet!

1 kommentar:

  1. Jag förstår inte, varför kan dom inte ha normala gym? Det är ju en hel vetenskap att träna här! Kul med San Diego! :D

    SvaraRadera