måndag 13 juni 2011

Florida Roadtrip

I onsdags gav vi oss alltså iväg på en liten Roadtrip här i Florida! Vi åkte först ner till Miami, där vi nu har bott hos Annas kusin i ett par dagar i ett jättefint och riktigt amerikanskt hus. Första dagen spenderades med våldsam shopping, med många påsar som resultat!

Sen på fredagen åkte vi ner till Key West. När vi kom fram insåg vi att vi råkat pricka in just den helgen då det var Key West Pride Festival...så det var väldigt fullbokat på alla hotell, men tillslut fick vi tag i ett jättebra boende mitt i smeten på Duval St. Vi hade en superrolig utekväll i Key West, och dagen efter låg vi och solade på en jättemysig liten strand i ett par timmar innan vi började bege oss tillbaka till Miami.

Väl framme i Miami igen på lördagskvällen hade vi hela huset för oss själva och dukade upp med sushi och sen blev det utgång på Miamis "hetaste uteställe"; Mansion! Det var ett riktigt coolt ställe och vi dansade oss svettiga in på småtimmarna.

Idag var vi en sväng på Miami Beach och sen började vi åka hemåt mot Tampa. På vägen tog vi en tur förbi Everglades och Shark Valley för att hälsa på alligatorerna. Annas första kommentar när vi kom fram: Det vore roligt att få se en liten utter! Hm.. :)

Det här var vi väldigt bra på!
Påväg ner till Key West
Key West



Smarters Beach Pass - Key West
Key Lime Pie såklart - mums!
*klapp, klapp* "Champange" HAHA ;D

Nikki Beach
Miami Beach

Everglades National Park

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar